Tjena tjena, årets solbränna!

Glad midsommar!
Min midsommar kunde inte ha blivit bättre!
Först va jag i Västerljung med BM and the rest, stötte på underbara Linnea, Emelie och Emelie där, sedan stacka jag hem, käka och så vidare, sen skulle jag ner till centrum för att träffa Emma, Emelie och Kristoffer, satt där i ca 40 min innan första personen kom! YAY or nat. Sedan stötte man på SaraTC, och sen kom Emelie och Mina! Vi köpte energidricka och hade skit kul, seda dök underbara Emma upp och hon gjorde min dag <3

Tack till er alla för en underbar misommar, I LOVE YOU.

pussen <3

No parade.

Hej alla trogna bloggläsare. Usel uppdatering, jo jag vet.
Men under den här tiden har jag fått tid och tänka och planerat en massa.
Veckans schema;
Måndag: Nyköping, shoppa lite, träffa folk och moppe teori.
Tisdag: Nyköping, träffa Per, moppe teori.
Onsdag:
Torsdag: Nyköping, träffa Per, moppe teori.
Fredag: Eventuellt Stockholm.
Lördag: Kanske till Nyköping och va med Per.
Söndag:

Ah, och sen har jag tänk mycket på hur falska alla människor egentligen är. Alltså hur många människor mår egentligen så bra som dom påstår? INTE MÅNGA. Och jag hatar människor som tex är rasister men inte är renrasiga själv. Löjligt va? Och sen såna människor som säger att familjen går före ALLT men super varje dag och umgås knappt med sin familj. Vad är det för människor? Eller människor som bara beklagar sig och jämrar sig för att alla ska tycka synd om den. Usch.. Jag är glad att jag är den jag är, och visst jag är inte perfekt själv, men när skulle jag någonsin påstått något annat? :)
Och jag måste tillägga, handlade på guldfynd idag. 70% rea på ursnygga smycken. OFC att man handlar?
Tack till alla min vänner som alltid funnits där, och Emma, jag får skynda med moppekortet så vi kan dra till Farstanäs snart va? ;)

pussen, :*

Billionaire.

Dagen före sommarlov. (y) Vi va med klassen till Oxelösund och va på BodaBorg! Det var jätte kul och vi är stolta att säga att vi klarade två svarta banor :) plus poäng till oss. Nejmen, jag har ont i hela min kropp och mina knän ser helt fel knullade ut.... Och det värsta är att dom kommer synas i morgon på skolavslutningen när jag har klänning! (y)
I morgon ska man ha en lila klänning, med svarta och lila armband, plus ett annat armband (glömt bort vad det heter..) och ett halsband, ett par örhängen, ringar typ med 5 st svarta ''kulor'' på? Och converse. Kommer bli perfekt. Och sedan på söndag blir det Göteborg. Weell ha det lika bra som jag haft och kommer ha! :)

pussen,


Happy birthday.

Hej hopp, idag fyller man femton!
Jag fick en massa saker men den som gick till hjärtat var min DELFIN.
Yeah that's right. DELFINEN är en moped och jag älskar den.

Kolla bara hur vi passar varandra perfekt;


puss på dagen och tack till er alla underbara människor. <3

RSS 2.0