Sommar & sol.

Idag så åkte vi tidigt ut med båten, det var riktigt skönt faktiskt! Komma bort från allt ett litet tag. Badade en liten gång, doppade hela mig. Men det va typ sjögräs så jag stod över resten av gångerna. Jag satte mig på en solstol med min bok och där satt jag timme ut och timme in. Läste Lina's Kvällsbok 2. AS GRYM BOK, btw.. Älskar Kevin i boken, gash han är så snygg och hans personlighet är så klockren, och han älskar henne verkligen. Ååååh, om jag ändå kunde ha en sån kille! Jaja, dom finns väl bara i drömmarna, eller? Sen så åkte vi båten hem, fatta vilken bränna jag fått! Är röd som en jävla tomat! Haha! Och sedan var jag ute med några kompisar, fick reda på lite saker, och det fick mig att tänka, vilka vänner är riktiga? Och vilka är falska? Det är ingenting man egentligen vet, men jag tänker ta reda på det faktiskt. Och om dom inte är det, so what? Då är dom inte värda problemen.
30 Juli kommer bli bäst, bara så alla vet det! (Y)
Då kommer Robbin, har saknat honom som fean! :D




pussN

Say you, say me.

Chacha, chill dag. Väntar på att Sara TC ska svara på min sms, så vi kan dra ner till centrum o handla sen blir det buffy. *happyface* Singel igen dah, men men livet går vidare, men detta inlägg va mest för att jag ville lägga upp en bild, hehe. Meningslöst vah?




pussN

Till er som inte vet.

Jag tror jag börjar bli kär, ass på riktigt. Jag blir varm i hela kroppen så fort jag tänker på han, jag blir glad när jag tänker på minnena med honom. Menvafan? Jag saknar honom, eftersom jag inte träffat han på snart två veckor, och kommer inte kunna träffa han på ytterliggare en vecka. Shiet asso vad jobbigt.... Men men, om han gillar mig så mke som jag honom kommer vi klara det. Eller hur?! Men men fullt schema som vanligt dåra. Så här ser veckan som kommer ut:

Måndag: Linnea. (dag) Sara. (kväll)
Tisdag: Kajsa. (dag + kväll)
Onsdag: Richard. (dag + kväll)
Torsdag: Emelie. (dag) Mina. (kväll)
Fredag: Sarah. (dag + kväll)
Lördag: Julia Ö. (dag)
Söndag:

Aaah, tufft va? Nejmen jag får ju vara med alla underbara människor, <3
Veckan efter det börjar man jobba, känns lite jobbigt faktiskt... Jag känner mig typ spänd o så... Hmmm... Det kommer va as jobbigt första dagen, jag börjar redan ångra mig! Men men.
Har suttit vid datan hela jävla dagen ass, typ stoppet va toan? Sett typ 4 filmer eller nåt (?) aja, ni får väl hare så gött så hörs vi ngn annan dag ;)
pussssss

I love the way.

When I was lost,
were you the one who found me.
When I cried,
were you the one who dry my tears.
When I smiled,
were you the one who made me do it.

------

Jag känner mig så tom.
Jag ville bara ni skulle se.
Men ni såg bara mitt leende,
men den livlösa kroppen,
blundade ni för.

Mitt hjärta brister mer och mer för var dag,
som jag måste fejka ett leende för att ni ska må bra.
Jag vill kunna vara ledsen, vill kunna gråta ut.
Men då kallar ni mig bara svag och själv blir ni sur.
En livlös kropp utan en själ, det är vad ni begär.
Ni bara tar och tar, utan en tanke att ge tillbaks.
Jag önskar så att jag kunde för en gång skulle,
bara få vara JAG.



PUSS'n

Du va en av mina närmaste.

Jag känner mig tom, som om du tömt mig på mina sista krafter.
Du var en kär vän som jag höll tätt intill mitt hjärta, men du tog chansen och slet mig isär.

Helt jävla ärligt har jag tröttnat på dig.

Du ljuger och snackar skit om vartannat.
Du vill att alla ska tycka synd om dig,
och jag vet inte, jag kanske är en av dom få som säger emot.
Men i alla fall så har du förlorat mig nu,
FÖR ALLTID.

Du va en gång en väldigt nära vän,
jag förlät dig för dina tabbar,
och tröstade dig när du mådde dåligt.
Men vad fick jag tillbaks?



Foto: Wilhelmina Jonasson.


Bråka med en annan av mina vänner idag.
Börjar tröttna på hur dom kör med mig.
PussN

Yesterday and today.

Ja som rubriken lyder; Igår och idag.
Igår hann jag aldrig blogga, för jag var och bada sen skulle jag direkt dra till min pappa typ. Men igår så va man ju och bada, det vart inte bara Jesper och Sara utan Annie och Kajsa följde med oxå. Det var jätte mysigt och kameran var med som alltid. Jag fick typ as kramp i magen och mitt knä låste sig och min stukade fot gjorde as ont, så vi stack hem lite tidigare än tänkt, men det var mysigt i alla fall. Kajsa och Sara följde med mig hem och vi satt och gjorde ingenting typ i någon timme innan jag skulle dra. När jag kom till pappa slocknade jag typ på direkten, vi skulle upp tidigt för vi skulle på GrönaLund dagen därpå.
När vi skulle till GrönaLund lindade vi in min fot, bara i fall att. Vi träffade Richard som skulle med där uppe och så sprang vi direkt till PopExpressen! Sedan åkte vi en massa olika saker, men till sist gick vi LustigaHuset och Richard och Alexander, min älskade lillebror, fick mig att åka Insane!
Här har ni några bilder.




Det var några bilder ifrån badet, nu kommer det två ifrån GrönaLund.

INSANE.

LUSTIGAHUSET.



Det va allt från mig idag,
pussen.


I gotta feeling.

Könssjukdomar är som pokémon, du är inte cool om du inte har alla.
Idag blir det att bada i Kalkis med bästa Sara och Jesper, som det ser ut nu. Men vi får väl se om det kanske kommer fler också. Men foton kommer så klart! Det ska bli fett chill förutom att jag har lite ont i min fot... Stukade typ foten igår när jag skulle på toa (?) Vet inte ens hur fan jag gjorde. Men aja, sedan så är Viktor sjuk, så han kan inte komma idag, och så vart Richard sjuk, så han kan inte heller komma. Alltså fan ta sjukdomar! Jag ska utrota skiten! Jaja, det kommer säkert bli bra ändå, förutom att jag inte kommer få träffa Viktor på typ 2 veckor... Det suger getpung.
Men nu ska jag nog dra och duscha och så, men det kommer nog ett inlägg ikväll med några bilder, if you wanna. Wait, I don't care if you wanna, I just gotta feeling that I just are gonna do it.



Hare king!
Tjingeling.


Kalkbrottet.

Ja som rubiken lyder, kalkbrottet.
Idag vaknade jag typ vid 9 och drog till Nyköping för att ta prover för P-piller. Vilket jag redan visste från början skulle bli en katastrof. 5 jävla nålstick innan dom hitta rätt! Ont som fan gjorde det oxå. Sedan så drog vi och käka på donken, och efter det drog vi hem. Efter typ en timme hemma skulle jag dra med Jesper och bada. Vilket jag snart insåg va ganska pinsamt, eftersom jag var den ända tjejen med en radda killar. (y) Sen så drog jag hem och käka pannkakor och sen drog jag ut till centrum, vänta på Andreas, Fredrik och Jesper, gick på Mira och sedan drog till kalkbrottet igen. Det var mysigt och nu sitter jag här.
Fett värd dag, trots allt :)



Jag är förvirrad. Jag vill bara ha svar.
Jag önskar bara så, att du kunde förstå.
Du är min & jag är din.
Jag älskar dig.
Och jag saknar dig.
Men varför?



pussen...........


Något onödigt inlägg.

Hej, är den ens någon som läser bloggen? Aja, whatever.
Va ute och fota lite idag med. Nu kommer det mest oredigerade bilder, och så kommer det lite bilder på folk man bara måste älska so... I hope you enjoy!


Mitt underbara ego, Carro.

And me, yeeah.




Det var allt ifrån mig idag,
puss N.

Trosa Stadslopp.

Idag fick man äntligen sovmorgon, yeah, så jag sov till halv elva. Haha, men sedan vid typ halv ett sms'a Mina mig och fråga om jag vill med ut, och så klart tackade man JA. Så vi gick ut och fota och vid typ 5 tiden ringer BM och då skulle vi hem och käka sedan dra till Trosa. Jag och Mina sprang Trosa Stadslopp, fast med knattarna.... haha! 700 meter och vi va bokstavligen döda. Men vad gör man inte för småsyskon? I alla fall så sprang vi runt och heja på andra och fotade mycket. Vi hejade naturligtvis på Sara som sprang 4 kilometer, hon va extremt jävla duktig! Love you, gumman. Sedan vid 10, halv elva drog vi hem och nu sitter jag här.... yay.
Men här kommer några bilder vi tog:





Och sen MÅSTE man bara ha en bild på den bästa Sara som sprang!
(Tyvärr ingen bild på NÄR hon sprang, men denna får duga ^^)


All for me,
pussN.

Möter världen som den är.

Dålig uppdatering, yeah I know.
Men men, hänt mycket, haha. Ska tex till Gnesta på söndag och träffa Viktor. Det ska bli nice, och sedan på lördag ska man till Nyköping och träffa Richard. Idag är det Trosa Statslopp, ska dit och springa med Tindra, och så ska jag se Sara springa, and OFC ska hon vinna! <3
Fått en digitalkamera too, den är naajsiiggt.
Nästa vecka är typ redan fullbokat?
Har jag inget liv or what?!

Måndag: Åka inlines med den underbara Emma.
Tisdag: Va med Emelie och några andra eftersom Emelie fyller byxmyndig.
Onsdag: Antingen Viktor eller Julia. (Eller inget av det.)
Torsdag: Antingen Viktor eller Julia. (Eller inget av det.)
Fredag: Sandviken och träffa mamma.
Lördag: Sova hos syster min i Sandviken.
Söndag: Komma hem efter en antagligen underbar helg.

När fan ska jag hinna plugga?!



Tagen med min underbara digitalkamera,


28/6-2010, <3

RSS 2.0