Skolan börjar.

Hej alla bloggare! Nu ligger jag i sängen och bloggar, visst är jag cool? Jag är inne och bloggar på mobilen! Cooling? Jo tack jag vet! Nej men jag ville bara säga att jag ligger här och inte kan sova? Jag ska upp till första dagen i skolan i morgon, det ska bli mysigt faktiskt. Träffa folk man inte träffat på länge :) , och sen ska man in till nyköping och ha körlektion! Typ äntligen?! Det var bara det, messa mig ! Puss <3

Kvarnsjön.

Underbar dag med bästa Sarah Andersson och Norah Wickman.
Drog och bada, tog en jävla massa foton, med båda kamerorna, både undervattens kameran och min kamera vart det sammanlagt ca 250 bilder samt 4 videos.
Kommer upp ca en bild här, resten finns på facebook!



pussen

All Time Low - konsert.

Som rubriken lyder...
Allting började med att jag och Zara satte oss på bussen till Södertälje. Där efter drog vi hem till min Papi och typ fixade oss och lagade mat. Snabbt ner med maten för att hinna till Östertälje, där vi skulle möta Angelica och Jocke. Satte oss på tåget mot Märsta och kliver av i Stockholm Södra. Nu var det inte långt kvar, men kön in till konserten va lång som en jävla orm! Men men, så vi stack till systemet, (som va stängt) för Angelica och Jocke skulle dit, men det vart inget, så vi stack till Ica där dom köpte varsin vatten och sen ställde vi oss i kön! Efter vadå, en halvtimme? kom vi äntligen in! Men då ville Angelica och Jocke till baren utanför så dom stack ut igen och kom tillbaka efter ca 20 minuter. Förbandet var väl okej (Early to bed) men inget ''hurray''. Sedan ställde jag och Zara oss så vi fick bra platser och vi fick mer än bra platser, vi hamnade bredvid några sötnosar. Zara försvann lite då och då, tur att man hade sällskap.. (a) så efter det stack vi ut och Zara och Angelica tvingade mig så klart ta numret, något jag inte ångrar!

Tack för den underbara dagen, jag hoppas det kommer fler såna! ♥
PussN♥


bjuder på bilden :*


RSS 2.0